Home / / Mooie stimuleringsprijs voor Ommerschans

Mooie stimuleringsprijs voor Ommerschans

OMMEN/HARDENBERG – Om initiatieven of ideeën die een bijdrage leveren aan een sterke vrijetijdseconomie in de regio Hardenberg financieel te ondersteunen, heeft het Platform Gastvrij Hardenberg een stimuleringsprijs in het leven geroepen. In dit verband werden woensdagmiddag prijzen uitgereikt aan drie winnaars.

Eén daarvan is de stichting Ommerschans. Voor de doorontwikkeling van de Ommerschans krijgt de stichting een bedrag van drieduizend euro. De stichting wil samen met andere partijen de Ommerschans op een eigentijdse manier beleefbaar maken. Doel is om de vele verhalen over het gebied te tonen. Het project draagt volgens de stichting bij aan de herinrichting van de schans, het bezoekerscentrum in de Veldzichthoeve en de uitstapjes en activiteiten, waar de indrukwekkende historie van de Ommerschans centraal staat. Naast de Ommerschans werden er ook prijzen van 1000 euro uitgereikt aan een project bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel in Hardenberg en 1000 euro voor de Promotie Stichting Dedemsvaart, die volgend voorjaar een markt met streekeigen producten wil organiseren.

Tekst/Foto: Geke Lensen

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.