Home / / Lezing Johan Poffers bij Groei en Bloei

Lezing Johan Poffers bij Groei en Bloei

OMMEN – Op 24 september houdt Johan Poffers een lezing bij Groei en Bloei. In deze lezing staat de natuur in de regio rond het mooie Vechtdal centraal. Johan Poffers is natuurkenner, natuurfotograaf, een gedreven natuurbeschermer en een boeiende verteller. Zijn presentatie draait deze avond om nieuwe kansen voor natuur langs de Vecht.

Johan Poffers is in de gemeente Hardenberg en omgeving een zeer bij de natuur betrokken en kritische kracht bij vele projecten. Zo is hij één van de initiatiefnemers van het omvormen van de Krimse vloeivelden tot een bijzonder natuurgebied. Ook heeft hij jarenlang gestreden voor meer aandacht voor vogels in de bebouwde omgeving. In samenwerking met de gemeente en Beter Wonen Vechtdal heeft dat geleid tot vele projecten op het gebied van nestelruimte voor ‘Stadsvogels’.

Project Ruimte voor de Vecht heeft de afgelopen jaren geleid tot een prachtig Vechtpark en vele andere projecten, waar Johan zijn deskundigheid en ervaring inbracht om vooral de rijkdom van natuur te bewaren en eventueel uit te breiden.

De lezing wordt gehouden in de theaterzaal van de Carrousel, van Reeuwijkstraat 5 in Ommen. Aanvang 20.00 uur. Entree voor leden Groei en Bloei gratis, niet-leden betalen 5 euro.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.