Home / / Lezing in De Spil over een reis door West-Afrika

Lezing in De Spil over een reis door West-Afrika

NIEUWLEUSEN – Op 25 september geeft Trea ten Cate een lezing in De Spil. Ze vertelt hoe een ‘meisje uit het dorp’ als volwassen vrouw op het idee komt om in een auto te stappen en naar Dakar te rijden. In haar lezing is het centrale thema: Ontmoetingen onderweg en ontmoetingen met haar Afrikaanse schoonfamilie.

Na haar reis door West-Afrika schreef ze het boek: Een Kameel op de weg. In haar lezing neemt ze de bezoekers mee op reis van Zwolle naar Dakar aan de hand van fragmenten uit haar boek, anekdotes en kleurrijke foto’s van haar reis. Deze avond is er is volop de gelegenheid om vragen te stellen. Aanvang 19.45 (inloop met koffie of thee). De toegang is gratis, de koffie lekker, de verhalen boeiend en interessant.

Kijk voor meer informatie op: www.despilnieuwleusen.nl/VerhalenCafé

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.