Home / / Leer bridgen in Nieuwleusen

Leer bridgen in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Bridge is een kaartspel dat steeds meer in de belangstelling komt. Jong geleerd, oud gedaan is een bekend spreekwoord. Voor bridge gaat dat maar ten dele op. Je kunt namelijk op elke leeftijd leren bridgen. En zeker zo belangrijk is dat je het tot op zeer hoge leeftijd kunt blijven spelen! Bridge verbindt het sociale aspect, de gezelligheid van het samen kaarten met het competitieve aspect, de uitdaging van het bieden en maken van het juiste contract. Elk spel is weer anders.

Op donderdag 19 september start de Bridgecursus voor gevorderden in Nieuwleusen. Deze cursus wordt gegeven door de NBB gediplomeerde bridgedocent Bart Keuvelaar uit Nieuwleusen. Meer cursisten zijn nog welkom. Ook belangstellenden voor een cursus voor beginners kunnen zich nog melden. Deze cursus zal worden gegeven op maandag.

Opgeven en informatie via tel. 0529 481822 of via e-mail bkeuvelaar@ziggo.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.