Home / Uncategorized / Laffe daad in Ommen: de nestkastjes zijn weg!

Laffe daad in Ommen: de nestkastjes zijn weg!

OMMEN – In navolging van zijn vader Koop Nijstad zorgt zoon Bart dat mezen, boomkruipers en vliegenvangers in de lente een onderkomen hebben om voor nageslacht te zorgen. Van de opgehangen nestkasten in het Laarbos wordt driftig gebruik gemaakt. Groot was de schrik en zwaar de teleurstelling toen vogelliefhebber Bart de melding kreeg dat van bijna alle nestkasten het dak was gelicht en verdwenen. Geluk bij een ongeluk is dat deze laffe daad niet in het voorjaar plaatsvond en niet in de broedperiode. Wie schiet hier nu iets mee op. Zullen de daders nu echt plezier hebben van deze laffe daad?

Lees ook

WijZ zet de bloemetjes buiten in Ommen-Zuid

WijZ welzijn ontmoet graag de inwoners van Ommen. De opbouwwerkers starten daarom met het wijkproject …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.