Home / / Laatste recreatieve scootmobieltocht van het seizoen

Laatste recreatieve scootmobieltocht van het seizoen

DALFSEN – Saam Welzijn houdt de laatste maandelijkse recreatieve scootmobieltocht van dit seizoen. Deze tocht vindt plaats op woensdag 18 september met vertrek om 13.30 uur vanaf de Trefkoele in Dalfsen.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20 a 25 kilometer. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage voor koffie en organisatie, is 5 euro per persoon. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 16 september bij Saam Welzijn Dalfsen via 0529-703012 of j.geerts@saamwelzijn.nl. Vermeld bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon.

Lees ook

Sociale Tuin Nieuwleusen ontvangt taart van D66

NIEUWLEUSEN – Als blijk van waardering voor de inzet van vrijwilligers geeft D66 Dalfsen jaarlijks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.