Home / / Kunst en Kitsch bij Vrienden van de Grote Kerk

Kunst en Kitsch bij Vrienden van de Grote Kerk

DALFSEN – Altijd al willen weten wat het erfstuk van oma waard is? Op zaterdag 14 september kan de heer Christiaan Graaf van Rechteren hierbij helpen in het koetshuis van kasteel Rechteren. Hij was als taxateur verbonden aan veilinghuis Christie.

Aanmelden kan bij Wout Ritsema van de Vrienden van de Grote Kerk via email: w.ritsema@planet.nl. Na aanmelding ontvangt u bericht op welk tijdstip u terecht kunt. De aanmeldingen zijn beperkt tot vijftien bezoeken. Wees er dus snel bij. Per object wordt vijf euro gerekend. De opbrengst is voor het onderhoud van de Grote Kerk in Dalfsen .

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.