Home / / Kom naar de Vechtdaldag in Dalfsen

Kom naar de Vechtdaldag in Dalfsen

DALFSEN/OMMEN – Op vrijdag 27 september vindt de jaarlijkse Vechtdaldag plaats in Dalfsen, georganiseerd door de partners van Ruimte voor de Vecht. Het doel van de Vechtdaldag is om inwoners, ondernemers en andere betrokkenen op de hoogte te brengen van de vele projecten die worden geïnitieerd rondom de rivier de Vecht.

Dalfsen heeft zich de afgelopen jaren volop ontwikkeld en heeft steeds meer de verbinding gezocht met de Vecht. Daarmee is het dit jaar de perfecte uitvalsbasis voor de Vechtdaldag. Tijdens de Vechtdaldag wordt ‘Het verhaal van Dalfsen’ op bijzondere wijze onthuld. Het verhaal symboliseert de verbinding tussen inwoners uit alle kernen van de gemeente Dalfsen en maakt onderdeel uit van het project DNA van Dalfsen. Een project dat de unieke geschiedenis van Dalfsen op de kaart zet.

Vervolgens is het tijd om zelf op pad te gaan. Vaar mee op de nieuwe Vechtzomp, vind sporen van de Vecht uit de ijstijd, ontdek de Vecht per kano of geniet op de fiets van het Vechtlandschap.

Inwoners, ondernemers en andere betrokkenen bij het Vechtdal zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de Vechtdaldag. De ontvangst om 12.45 uur is in het Gemeentehuis van Dalfsen. De middag wordt rond 17.00 uur weer afgesloten. Deelname is kosteloos, men kan zich aanmelden via www.aanmeldpagina.com.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.