Home / / Koffieochtend voor mantelzorgers

Koffieochtend voor mantelzorgers

ARRIËN/OMMEN – Op woensdag 25 september staat er een koffieochtend gepland voor de mantelzorger en degene waarvoor gezorgd wordt in de gemeente Ommen. Op deze ochtend is de coördinator van het mantelzorgnetwerk, Jeannette Donken uitgenodigd. Zij zal informatie verstrekken over het mantelzorgnetwerk en uiteraard is er de gelegenheid vragen te stellen. U bent van harte welkom om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen te delen. De overige data van de koffieochtenden in 2019 zijn: 30 oktober en 27 november. U bent welkom van 10.00 -11:30 uur in de Theeschenkerij van Aardbeienboerderij RozemArrie Ridderinkweg 1 te Arriën.

De koffieochtenden worden georganiseerd vanuit Steunpunt Mantelzorg Carinova en aangeboden door de Gemeente Ommen. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Bij vragen kan contact worden opgenomen met de mantelzorgconsulenten: Erna Martens: 06-83868846 of Anita Norden: 06-23057541.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.