Home / / Kleinkoor Excelsior doet mee aan Uitgaansmarkt en actie CaMo

Kleinkoor Excelsior doet mee aan Uitgaansmarkt en actie CaMo

OMMEN – Het nieuwe seizoen van kleinkoor Excelsior uit Ommen gaat weer van start. Om te beginnen met deelname aan de Uitgaansmarkt op vrijdag 6 september van 14.00 tot 18.00 uur op het Kerkplein in Ommen.

Behalve het promoten van het koor zal er ook ‘Excelsior’ wijn verkocht worden. De winst is voor St. CaMo &Friends. Op zaterdag 14 september, de actiedag van St. CaMo, zal het koor een optreden verzorgen van 10.45 tot 11.00 uur op het Vechtdalpodium. En op 5 oktober doet Excelsior weer mee aan de jaarlijkse korenestafette in Heino. De repetities zijn inmiddels begonnen.

Voor meer informatie: www.kleinkoorexcelsiorommen.nl.

Lees ook

Het Zorgkwartier: bij de tijdse zorg onder één modern dak

OMMEN – Vanaf 2 november krijgt het jaren 80 politiebureau een tweede leven in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.