Jan Pasman erelid van S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Tijdens de open dag bij S.V. Nieuwleusen afgelopen zaterdag, werd Jan Pasman benoemd tot erelid van de vereniging.

Pasman zette zich jarenlang in op vele vlakken, zoals diverse functies in de jeugdcommissies en bestuurslid van jeugdzaken en voetbalzaken. Ook organiseerde hij diverse toernooien. Hij is de grondlegger voor het plan om de jeugd van S.V. Nieuwleusen naar een hoger spelniveau te brengen en met succes.

Daarnaast is Pasman betrokken geweest bij de oprichting van de Voetbalschool Nieuwleusen. Namens het bestuur kondigde voorzitter Erwin van Leussen de benoeming aan en speldde hem de welverdiende erelid-speld op.

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.