Home / / Intieme muziek in het Landgoedcentrum

Intieme muziek in het Landgoedcentrum

VILSTEREN – Op 22 september om 15.00 uur gaat het muzikaal seizoen op het Landgoed Vilsteren van start. Het eerste concert wordt verzorgd door Muzinder, een even sympathiek als muzikaal collectief, dat bestaat uit acht podiumkunstenaars. Drie van hen, Franka van Essen (zang), Mirjam van Altena (fluit) en Annette Kruisbrink (compositie en gitaar) brengen een programma onder de naam ‘Ecos de Serafad’. Het concert begint om 15.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegangspijs bedraagt 10 euro per persoon, jongeren tot/met 18 hebben gratis toegang.

Het programma bestaat uit een intiem concert waarin de echo’s weerklinken van oorspronkelijke sefardische liederen, die in de middeleeuwen in Zuid-Spanje zijn ontstaan. Deze liederen worden gezongen in de Judeo-Spaanse of Ladino taal en gaan over het leven van alledag, de levensfasen van de mens van geboorte tot aan het graf. De composities en arrangementen zijn van de hand van Annette Kruisbrink, Sid Robinovitch, Manuell Valls en Andrew Zohn. Na afloop van het concert is er gelegenheid nog iets te drinken en na te praten bij het altijd knapperende haardvuur. Het wonderschone Vilsterense Landgoed is vrij te betreden en er zijn vele wandelroutes uitgezet. Informatie hieromtrent is verkrijgbaar in het Landgoedcentrum (zie ook www.landgoedvilsteren.nl). Het concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren en vindt plaats in het sfeervolle Landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d in Vilsteren.

Op zondag 13 oktober zal het Vrouwenkoor Sarabande een concert geven in de Willibrorduskerk. Nadere informatie hierover volgt later.

Meer informatie op: www.muzinder.nl

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.