Home / / Goed begin van veldkorfbalcompetitie d’Ommerdieck

Goed begin van veldkorfbalcompetitie d’Ommerdieck

NIEUWLEUSEN – De korfballers van d’Ommerdieck zijn afgelopen zaterdag goed begonnen aan de veldcompetitie. In De Krim werd tegenstander Centrum 1 met 5-13 verslagen.

Centrum is een bekende tegenstander en beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Bij d’Ommerdieck misten twee basisspelers Astrid Aalbers en Jasper Batterink. In de plaats van Astrid Aalbers stond Carlijn Haan in het veld, speelster van het tweede team. Beide teams tastten elkaar in ’t begin af, maar na zes minuten wist Nienke Rijkeboer raak te schieten. Daarna schoot Martin Alteveer raak, na een gemiste strafworp.

D’Ommerdieck bleef goede aanvallen opzetten en wist daarna de kansen te benutten. Na een kwartier was de stand 0-4. Daarna het eerste doelpunt van Centrum 1-4. De ruststand was 1-5. Na rust schoot Carlijn Haan gelijk raak 1-6. Na 2-6 bleef d’Ommerdieck rustig rondspelen en de kansen afmaken 2-10. Na 3-10 werd het 3-11. Centrum wist nog tweemaal te scoren 5-11. De eindstand was 5-13.

Doelpuntenmakers: Martin Alteveer 3, Carlijn Haan 3, Nienke Rijkeboer 2, Stefan van Veldhuizen 2, Gerja Eijkenaar 2 en Robert Batterink 1. De wedstrijd van zaterdag 14 september is op verzoek van Amicitia verzet naar dinsdag 17 september om 20.00 uur. D’Ommerdieck speelt dan thuis.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.