Home / / Gezond Dalfsen start weer een nieuwe cursus

Gezond Dalfsen start weer een nieuwe cursus

DALFSEN – In oktober start een nieuwe cursus voor iedere Dalfsenaar die een steuntje in de rug wil om gezonder te leven.

In de cursus wordt duidelijke uitleg gegeven over hoe je je gezondheid kunt verbeteren door voeding, beweging en ontstressen. Er is veel ruimte voor individuele vragen en persoonlijke omstandigheden. Voor wie meer over deze cursus wil weten zijn er twee informatiebijeenkomsten, waar een film wordt getoond over een dorpje in Brabant, waar twee jaar geleden een soortgelijk project is gestart. Dit blijkt een groot succes te zijn: Veel van de mensen die meedoen voelen zich fitter, zijn afgevallen of gebruiken minder medicatie. En het merendeel dat twee jaar geleden begon, doet nog steeds mee met de gezonde leefstijl.

Belangstellenden kunnen de informatiebijeenkomsten bezoeken. Deze zijn op maandag 23 september om 20.00 uur en op woensdag 25 september om 10.00 uur. Beide bijeenkomsten zijn in het jongerencentrum van de Trefkoele+ ingang aan de zijkant van het gebouw. Aanmelden kan via: gezonddalfsen@gmail.com.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De rechtvaardigen’ van Jan Brokken Jan Zwartendijk is na een aantal omzwervingen in 1938 in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.