Home / / Genieten van het buitenleven tijdens de Schuilenburg Herfstfair

Genieten van het buitenleven tijdens de Schuilenburg Herfstfair

REGIO – Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober vindt de derde editie van de Schuilenburg Herfstfair plaats op landgoed Schuilenburg in Hellendoorn. Een prachtige historische locatie gelegen aan de rivier de Regge in het mooie Salland.

Fashion, food, lifestyle en outdoor

“Na twee geslaagde edities, komt er natuurlijk een vervolg in 2019”, aldus Jelmer van Nijen namens het organiserende bureau Plan Effect. Landgoed Schuilenburg biedt de fair een uiterst geschikte locatie met een knusse boomgaard, horecagelegenheid en mini haven met fluisterboot en kanoverhuur. Op dit moment zet de organisatie de laatste puntjes op de i voor de fair. “We hebben weer een prachtig aanbod aan standhouders, veel producten die te maken hebben met het buitenleven en natuurlijk met de herfst. Denk aan mooie kachels en vuurkorven, prachtige vesten en stoere laarzen. Maar het is ook de tijd om het weer gezellig te maken in het huis met mooie plaids, bijzondere woonaccessoires en vele lekkernijen. Dit alles en nog veel meer is te vinden op onze fair”.

Rondvaarten, demonstraties en workshops

Om een bezoekje aan de fair tot een echte belevenis te maken, kunnen de bezoekers genieten van vele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een mooie vaartocht over de Regge. “Landgoed Schuilenburg is prachtig gelegen aan de rivier de Regge. Ieder uur vertrekt er een boottocht die de bezoekers laat genieten van de Regge. De schipper vertelt onderweg allerlei wetenswaardigheden over deze unieke rivier en de herkenningspunten in de omgeving.”

Maar er is natuurlijk nog meer. “Op een echte fair mag live-muziek niet ontbreken en ook zijn er dit jaar weer verschillende leuke demonstraties. Zoals het een echte fair betaamt, is er ook voor de creatieveling een gevarieerd aanbod. Samen met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de jeugd en op zaterdag en zondag zijn er roofvogeldemonstraties. Voor het definitieve programma en de details kunnen de bezoekers het beste van te voren even onze website www.schuilenburgherfstfair.nl kijken.

Smullen van lekkers met een herfsttintje

Lekker eten mag niet ontbreken op de Schuilenburg Herfstfair. Veel bezoekers maken een dagje uit van de fair. We hebben daarom goed aan de inwendige mens gedacht. In de Sagenschuur wordt bijvoorbeeld heerlijke warme herfstkoffie geserveerd, met caramel en slagroom. Op het fairterrein staan diverse food aanbieders met heerlijke balletjes gehakt, overheerlijke soepen, wafels, tosti’s en andere lekkernijen. Genoeg redenen dus om 4, 5 of 6 oktober alvast in je agenda te reserveren”, sluit Jelmer van Nijen af.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.