Home / / Fietstocht met start in Nieuwleusen

Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 11 september vertrekt de eerstvolgende fietstocht van Saam Welzijn om 13.30 uur vanaf de Olmen aan het Oosterveen in Nieuwleusen. Dit keer is het een rondje Lichtmis.

Allereerst gaat de tocht door het gebied ten zuiden van Nieuwleusen. Via allerlei kleine weggetjes en fietspaden bereikt de groep de Dedemsvaartweg. Vervolgens gaat de fietsroute richting Rouveen. Halverwege is er een pauze bij Wegrestaurant De Lichtmis. Op de terugweg gaat de tocht langs de grens van de gemeenten Dalfsen en Zwolle. Over het spoor gaat de tocht richting Ruitenveen, een prachtige plattelandskern met verspreide bebouwing.

Deskundige vrijwilligers hebben de route uitgezet en begeleiden de tocht. Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen. Aanmelden is niet nodig. Wie 11 september om 13.30 uur bij de Olmen komt, kan meefietsen.

Lees ook

Werkzaamheden voorplein gemeentehuis Dalfsen gestart

DALFSEN – Afgelopen week is de renovatie van het voorplein van het gemeentehuis gestart. Medewerkers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.