Clubhuis S.V. Nieuwleusen en d’Ommerdieck feestelijk geopend

NIEUWLEUSEN – Vorige week werd onder grote belangstelling het nieuwe clubhuis van S.V. Nieuwleusen en korfbalvereniging d’Ommerdieck officieel geopend door wethouder Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen.

Er was viertal sprekers; voorzitter Erwin van Leussen van S.V. Nieuwleusen, Loes van de Wetering van korfbalvereniging d’Ommerdieck, Jo van Essen korfbalbond afdeling Oost en wethouder Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen.

“Ik sta hier als een trotse voorzitter”, zegt Erwin van Leussen. Hij blikte terug op de afgelopen drie jaar en roemde de grote inzet van al die vrijwilligers en de grote respons van zoveel sponsoren die dit tot stand hebben gebracht. “Wij zijn deze mensen veel dank verschuldigd.”

Loes van de Wetering memoreerde ook de vele hobbels die moesten worden genomen voor dit geweldige resultaat. Ook vele leden van de afdeling korfbal hebben hun steentje bijgedragen. Jo van Essen van de korfbalbond feliciteerde de vereniging met hun eigen home. “Waar een kleine vereniging toch groot in kan zijn”, was zijn reactie.

Wethouder Jan Uitslag; “Wat een fantastische plek hebben jullie hier gekregen. Hij prees de visie en het lef van de beide besturen. “Het is een inspirerend gebouw en echt een plek om je thuis te voelen. Het is de wens van een sportwethouder om ‘clubs’ gebouwen te hebben waar verschillende sporters elkaar kunnen ontmoeten.”

Afgelopen vrijdag en zaterdag was een groots programma opgezet voor onder andere alle leden van beide verenigingen. Het feestplein was om 19:30 uur open voor een spectaculaire openingshandeling Velen kwamen een kijkje nemen en namen deel aan een doorlopende rondleidingen.

Zaterdagavond was er een grote feestavond voor iedereen die de club een warm hart toedroeg. Vele leden, partners, vrijwilligers, sponsoren, supporters en introducés en betrokkenen namen deel aan het feestje. Het werd een mooi feest met DJ René en Dion en de feestband Plork & de Aannemers.

De officiële opening werd verricht door wethouder Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen. Loes van de Westering ( d’Ommerdieck) en Erwin van Leeussen (S.V. Nieuwleusen) kijken tevreden toe (Foto: Evert Jan Goos)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.