Home / / Evenmens Ommen op zoek naar vrijwillige coaches

Evenmens Ommen op zoek naar vrijwillige coaches

OMMEN – Evenmens Ommen zoekt vrijwillige coaches die voor anderen een steuntje in de rug kunnen zijn. Dit betekent het vrij maken van tijd om anderen te helpen bij het omgaan met alledaagse vragen, het geven van individuele aandacht en het zijn van een klankbord en steunpunt.

Daarnaast helpt de coach bij het versterken van iemands sociale netwerk en biedt hij of zij ondersteuning aan mensen met een ziekte of beperking. Evenmens ondersteunt dit met een training, zodat de nieuwe vrijwilligers opgeleid en voorbereid zijn op hun rol. Evenmens Ommen biedt de vrijwilliger: Vrijwilligerswerk op basis van eigen wensen en voorkeuren, themabijeenkomsten en cursussen, begeleiding en coaching door de consulenten, kennis delen met andere zorgvrijwilligers en jaarlijks een gezellig uitje met andere zorgvrijwilligers.
Naast de gewone zorgvrijwilliger zoekt Evenemens Ommen ook naar Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ). Zij zijn er om mensen in hun laatste levensfase en hun naasten te ondersteunen.

Neem bij belangstelling vrijblijvend contact op met: Evenmens Ommen, Tel: (0529) 82 09 96 of mail naar: jbroekhuis@evenmens.nl.

www.evenmens.nl

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.