ETS-Bijbelcursus start vanaf september in Ommen

OMMEN – Op 14 september begint in Ommen het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College. Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 1000 cursisten deze cursus.

De Bijbelcursus is er voor iedereen die de Bijbel beter wil leren kennen, begrijpen en toepassen. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt meestal één Bijbelboek behandeld.
Ook in Ommen wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede zaterdag van de maand, van 9:30 uur tot 15:00 uur, op de volgende locatie: De Oase, Chevalleraustraat 16. De lessen worden verzorgd door de docenten Esther Stoorvogel (Oude Testament) en Corné Burger (Nieuwe Testament). Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de cursus is te vinden op: www.evangelisch-college.nl/ets. Mail bij vragen naar: info@ets-cursus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.