Home / / EHBO beginnerscursus in Nieuwleusen

EHBO beginnerscursus in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Ook dit jaar wil de EHBO-vereniging Nieuwleusen weer starten met een beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie (gebruik van de AED).

Bij voldoende aanmeldingen zal de cursus medio oktober / november van start gaan. In de meeste gevallen wordt de EHBO beginnerscursus deels of zelfs volledig vergoed, door de eigen zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie op de website www.ehbo-nieuwleusen.nl of bel 0529-482897 en geef je op.

Jaarlijks belanden er vele mensen op de eerste hulp naar aanleiding van ongelukken in en rondom huis. In het overgrote deel van de gevallen gaat het om klein tot middelmatig letsel. Ook zitten er fatale ongevallen tussen die in sommige gevallen voorkomen hadden kunnen worden. Juist daarom is het belangrijk dat je weet hoe je moet handelen. Eerste hulp verlenen is te leren!

Lees ook

Werkzaamheden voorplein gemeentehuis Dalfsen gestart

DALFSEN – Afgelopen week is de renovatie van het voorplein van het gemeentehuis gestart. Medewerkers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.