Home / / Eerste bijeenkomst van het seizoen KBO-PCOB

Eerste bijeenkomst van het seizoen KBO-PCOB

LEMELE – De eerste bijeenkomst van het seizoen van de seniorenorganisatie KBO-PCOB wordt gehouden op een bijzondere locatie. Een ieder is uitgenodigd om de bijeenkomst op de Imminkhoeve in Lemele bij te wonen op 28 september.

Directeur Esther van der Kooi ontvangt de belangstellenden en zij vertelt over het ontstaan van de Imminkhoeve en het huidige aanbod. Zo ontstaat een goed beeld van de prachtige accommodatie waarbij ook de mooie tuinen achter het gebouw bekeken kunnen worden. Inloop is tussen 14.00 uur en 14.30 uur met koffie/thee en iets lekkers.

Lees ook

Kaas van Schut brengt weer een kaaswinkel naar Ommen

(Advertorial) OMMEN – Het centrum van Ommen heeft sinds vorig weekend weer een kaaswinkel. Met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.