Zeer geslaagde editie van Zomerfeest in Witharen

WITHAREN – Witharen kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Zomerfeest, dat afgelopen weekend plaatsvond.

Op vrijdagmiddag 30 augustus begon het zomerfeest met de mens-erger-je-niet competitie. Na een hoop lol en spanning won uiteindelijk Gerrit Grondman de felbegeerde wisselbeker. ‘s Avonds werd het feest vervolgd met Witharen’s Got Talent, waar tien acts te bewonderen waren. Variërend van zang, playback, acro en zelfs een cabaretier. De winnares
bij de jeugd was Annabel Slotman, ze zong live het liedje van Kim Lian. Bij de volwassenen ontving Niels Koonstra, met een imitatie van Jochem Meijer, de eerste prijs.

Op zaterdag kon het hele dorp komen ontbijten in de tent, ’s avonds strijden tijdens de Highlandgames en een feestje bouwen met de band Reverse. Op zondag 1 september werd het feest afgesloten met een kerkdienst, voorgegaan door Ds. Hazeleger en muzikaal omlijst door de band Pearl. De organisatie kijkt zeer tevreden terug en bedankt alle sponsoren en een ieder die bijgedragen heeft.

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.