Home / / Een minuut gratis winkelen levert flinke winst op

Een minuut gratis winkelen levert flinke winst op

HOONHORST – De hoofdprijs van de verloting tijdens het recente Oranjefeest in Hoonhorst was één minuut gratis winkelen in de Albert Heijn aan de Raadhuisstraat in Dalfsen. De eigenaar van het winnende lot bleek na een herhaalde oproep, Jeroen Zwakenberg te zijn.

Het had nogal wat voeten in aarde om een geschikt tijdstip te vinden, maar op 11 september was het zo ver. Eigenaar Albert Huisjes kon helaas niet aanwezig zijn, maar de honneurs werden uitstekend waargenomen door bedrijfsleider Willy Stroeve. Nadat de laatste klant om 20.00 uur de winkel had verlaten gaf Willy het startsein en kon Jeroen aan de bak. Onder aanmoediging van voorzitter van de Oranjevereniging Wim van Lenthe, vloog Jeroen met rokende bandjes door de zaak. Jeroen duwde de kar en zijn vrouw Paulien bepaalde het tempo en de route.

Na exact één minuut kon aan de kassa de balans worden opgemaakt. Na aftrek van de bonus gaf de kassa het ongelooflijke bedrag aan van 470 euro. Deze prestatie bleek met name te wijten aan het feit dat Paulien de weg in de Albert Heijn op haar duimpje kent. Moe maar zeer tevreden verliet het stel het pand aan de Raadhuisstraat en de 4×4 van Jeroen kwam goed van pas bij het transport van de buit naar Hoonhorst.

Lees ook

Hervormd Zangkoor heeft plaats voor nieuwe leden

OMMEN – Na anderhalf jaar is het Hervormd Zangkoor weer begonnen met repeteren. Hier werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.