Home / / Dedemsvaart Natuurlijk Festival komt terug in 2020

Dedemsvaart Natuurlijk Festival komt terug in 2020

DEDEMSVAART – Door heel Dedemsvaart en omstreken gonsde de vraag ‘komt Dedemsvaart Natuurlijk Festival wel of niet terug?’ Namens de organisatie komt Arsanio Wiet met goed nieuws naar buiten. ‘Afgelopen maandag hebben we besloten dat het festival definitief terugkomt tijdens Pinksterweekend 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.’

Het was een steeds grotere uitdaging en met toenemende financiële risico’s onmogelijk om het Dedemsvaart Natuurlijk Festival voort te zetten. Daarom besloot de organisatie om na vijf jaar te stoppen. Althans, dat was het plan. Maar, na veel steunbetuigingen en maanden van bezinning heeft de organisatie van dit leuke festival besloten om volgend jaar een doorstart te maken.

Totaalaanbod

‘Het plan is om in 2020 een tweedaags festival neer te zetten met alle voorgaande evenementen in één. Dus, Dedemsvaart natuurlijk! plus Hapjes Dag (foodtruck festival) plus Dedemsfair (festival markt) plus Classics aan het Kotermeer plus Boerenrock avond. Dat alles bij elkaar wordt het nieuwe Dedemsvaart Natuurlijk Festival 2020! Achteroverleunen in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje in je ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, waar de kinderen zich niet vervelen, terwijl je geniet van heerlijke muziek in de mooie ambiance van recreatieplas Kotermeerstal in Dedemsvaart, klinkt heerlijk toch? Dat gaan wij allemaal regelen en het leukste familiefestival tijdens Pinksteren organiseren’, aldus organisator Arsanio Wiet.

Kleine prijzen

Helaas kan Dedemsvaart Natuurlijk Festival nooit meer een gratis evenement worden. ‘Iets of iemand zal het moeten betalen. Gratis is namelijk nooit helemaal gratis. Maar we willen de prijzen klein houden. Daarbij willen we graag samenwerken met zoveel mogelijk organisaties en sponsoren. We zullen het samen moeten oppakken. Het festival zal wel anders worden, maar ook veel mooier’, klinkt het enthousiast.

De organisatie is op zoek naar sponsoren en enthousiaste vrijwilligers die een handje komen helpen in allerhande functies. Kijk op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl voor meer informatie en voor aanmelding als vrijwilliger.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.