Actie ‘Streekproducten van waarde’ in Ommen

OMMEN – Op de Uitgaansmarkt op vrijdagmiddag 6 september kunnen Ommenaren het beste streekproduct uit de gemeente Ommen kiezen. De ChristenUnie Ommen staat op de Uitgaansmarkt en wil op die markt ook stil staan bij de opkomst van de streekproducten. Daarom heeft de ChristenUnie de actie ‘Streekproducten van waarde’ opgezet.

Op de Uitgaansmarkt kan met een formulier de voorkeur voor het beste streekproduct van Ommen aangegeven worden. Het streekproduct naar keus kan eveneens (voor 15 september) per email aan de ChristenUnie worden doorgegeven: streekproductenommen@ommen.christenunie.nl. Op basis van voorkeur en motivatie kiest de ChristenUnie het beste en het mooiste streekproduct. De winnaar wordt beloond met een pakketje streekproducten.

Streekproducten zijn sterk in opkomst. Ze zijn een voorloper van de keuze voor landbouw om meer producten in de eigen regio te produceren in het kader van de kringlooplandbouw. Bestuur en fractie van de ChristenUnie Ommen willen met de actie ‘Streekproducten van waarde’ op een positieve manier de aandacht vestigen op deze trend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.