Home / / Cents levert eerste nieuwe auto af aan de Brink

Cents levert eerste nieuwe auto af aan de Brink

OMMEN – Wie tegenwoordig over de rotonde langs de Rotbrink rijdt, ontkomt niet aan het nieuwe pand van Renault dealer Cents. Remko Verheyen, eigenaar van Renault dealer Cents realiseerde hier een prachtige showroom.

Met de komst van Cents op deze locatie, naast de al aanwezige autobedrijven kunnen we bijna spreken van autoboulevard Ommen. Het oude pand aan de stationsweg is leeg. Hier en daar staat nog een doos die uitgepakt moet worden, het hek en enkele borden moeten nog geplaatst worden, maar de verhuizing is achter de rug. Cents opereert volledig vanuit het nieuwe pand aan de Brink 58. De ruime showroom biedt plaats aan alle modellen en varianten van Renault en de moderne werkplaats voldoet aan alle eisen van deze tijd. “We kunnen weer veertig jaar vooruit”, aldus eigenaar Remko Verheyen.

Het was voor hem een eer om de eerste nieuwe auto af te mogen leveren aan een speciale klant. Stefan en Berry van Horsto Bouw BV uit Ommen mochten namelijk de sleutel van een prachtige nieuwe Trafic in ontvangst nemen. Horsto Bouw BV was verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe pand. Naast de verkoop van nieuwe Renaults heeft Cents ook een verkoopplein gekregen met een ruime keuze occasions.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De rechtvaardigen’ van Jan Brokken Jan Zwartendijk is na een aantal omzwervingen in 1938 in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.