Home / / CBS Het Kompas bestaat 100 jaar

CBS Het Kompas bestaat 100 jaar

NIEUWLEUSEN – Op 3 november 2019 bestaat CBS Het Kompas in Nieuwleusen, 100 jaar. En dit wordt van 4 t/m 9 november gevierd. Tijdens deze week worden er veel activiteiten georganiseerd; voor de leerlingen, maar ook voor oud-leerlingen, leerkrachten, ouders en bestuursleden. Op donderdag 7 november is er om 19.00 een dankdienst. Op vrijdag 8 november is er een feestavond van 20.00 tot 23.00 uur, voor een ieder die zich betrokken voelt (of heeft gevoeld) bij ‘Het Kompas’. Opgeven voor de feestavond kan (vanaf 18 jaar) door voor 1 oktober een mail te sturen naar: jubileumfeesthetkompas@vcpon.nl met vermelding van naam, leeftijd en het aantal personen.

Reünie

Op zaterdag 9 november is er een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten van 14.00 tot 17.00 uur. Opgeven kan door 10 euro over te maken, voor 1 oktober, op IBAN: NL21RABO0345518721 t.n.v. Schoolfonds Het Kompas, met vermelding van naam en het jaar wanneer je van school gegaan bent. Verder zou de organisatie graag een jubileumboekje maken en tijdens de reünie een tentoonstelling inrichten in school. Daarom zijn ze op zoek naar foto’s, krantenknipsels, werkjes, schriften enz. die gebruikt kunnen worden voor het jubileumboekje en de tentoonstelling.

Lees ook

10e Vechtgenotenrit doorgeschoven naar 11 juni 2022

OMMEN – De organisatoren van de Vechtgenotenrit hebben besloten de 10e rit door te schuiven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.