Home / / Bridgeclub Dalfsen doet mee aan ‘Start met Bridge’

Bridgeclub Dalfsen doet mee aan ‘Start met Bridge’

DALFSEN – Op zaterdag 21 september biedt Jos Berger, de professionele docent van Bridgeclub Dalfsen, in de soosruimte van de Trefkoele van 11.00 tot 12.00 uur belangstellenden de mogelijkheid om kennis te maken met het bridgen.

Hij doet dit via een interactieve presentatie die duidelijk maakt wat het kaartspel inhoudt en hoe de basisregels worden aangeleerd. Met ingang van dit najaar geeft Jos ook les in de nieuwe leermethode ‘Starten met bridgen’, die speciaal is ontwikkeld voor de wat latere starter.

In de praktijk blijkt dit een opmerkelijk prettige en niet al te moeilijke manier om het bridgen onder de knie te krijgen. Vanaf 5 oktober start op de zaterdagmorgen een twaalfdelige cursus die gebaseerd is op deze nieuwe methode. Kijk voor meer informatie op www.bridgeclub-dalfsen.nl.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.