Basiscursus Digitale Fotografie door Dook van Gils

OMMEN – Veel mensen die terugkomen van vakantie vinden hun foto’s toch weer een beetje tegenvallen. Vaak is dat het gevolg van het niet goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden van de camera. “Als je de camera steeds op de automatisch stand laat staan, haal je er lang niet uit wat mogelijk is, en dat is best jammer,” zegt Dook van Gils, die op 2 september weer start met de Basiscursus Digitale Fotografie.

Tijdens de cursus van drie avonden en een praktijkochtend, worden cursisten vertrouwd gemaakt met de camera en leren ze hoe tegenvallende foto’s te verbeteren zijn. Naast theorie en een stukje techniek komen o.a. portret-, landschaps- en vakantiefotografie aan de orde. Ook wordt aandacht besteed aan compositie, kleurgebruik etc. Leuk en leerzaam zijn de steekwoorden voor de cursus. Voor de cursus die op 2 september start is nog een aantal plaatsen vrij. Mochten de data van de cursus niet uitkomen: privélessen zijn ook mogelijk.

De lessen worden gegeven in de studio van Dook van Gils aan de Vermeerstraat 11b. Het maximaal aantal deelnemers is acht, zodat aan alle cursisten voldoende aandacht besteed kan worden. Voor opgave of informatie: 0529-451150 of 06-152 777 70
www.dookvangils.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.