Home / / André Kuipers verklaart de maan in Bostheater Ommen

André Kuipers verklaart de maan in Bostheater Ommen

OMMEN – Bostheater Ommen sluit op zaterdag 21 september het theaterseizoen spectaculair af. Niemand minder dan astronaut André Kuipers is te gast in het amfitheater achter vakantiepark Besthmenerberg. De ruimtevaarder gaat het publiek meenemen op een reis naar de maan. Zijn boeiende verhalen worden ondersteund door spectaculaire beelden en afgewisseld met klassieke muziek, geïnspireerd op de maan. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het 20-koppige strijkorkest Kamerata String Orchestra, dat onder leiding staat van dirigent Frank Adams.

In 2019 is het een halve eeuw geleden dat de mens voor het eerst voet zette op de maan. Ook vandaag de dag blijft dit hemellichaam fascineren, niet in de laatste plaats door het eeuwigdurende fenomeen van verdwijnen en verschijnen. Voor astronaut André Kuipers een reden temeer om rond dit thema een beperkt aantal buitenconcerten te organiseren in de grote openluchttheaters van Nederland. Waaronder dus Bostheater Ommen!

Het belooft een bijzondere en unieke beleving te worden waarbij je zittend op een kussentje onder de sterrenhemel stilletjes kunt mijmeren en genieten, maar je bovenal kunt verwonderen over hoe overweldigend en bijzonder het verschijnsel de maan is.

Na een succesvolle theatercolleges onder de naam SpaceXperience in de Ziggo Dome, komt André Kuipers met dit bijzondere concept naar het openluchttheater van Ommen, dat vanaf 19.30 uur geopend is. De uitvoering begint een uurtje later. De SpaceXperience van Kuipers is voor Bostheater Ommen de laatste show van het seizoen. Op voorhand mag gesproken worden van een daverend sluitstuk.

Consumpties zijn volop verkrijgbaar en sanitaire voorzieningen aanwezig. Parkeren in de nabijheid van het amfitheater is geen probleem. Vrijwilligers van de stichting staan bezoekers met raad en daad terzijde. Wie de weg niet weet en blind vertrouwt op de navigatie, toets in: Besthemerberg 1, 7731PB Ommen. Info en toegangskaarten via www.bostheaterommen.nl of ’s avonds aan de kassa.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.