Zwembad Olde Vechte jubileert

OMMEN – In 2020 bestaat Zwembad Olde Vechte in Ommen 65 jaar. In dat zelfde jaar exploiteert Stichting Zwembad Olde Vechte al weer voor het vijfde jaar het zwembad.
Deze jubilea wil men niet zo maar aan voorbij laten gaan. Er is een speciale commissie in het leven geroepen om van deze jubilea iets speciaals te maken. Zonder al te veel prijs te geven over alle plannen, is er één plan waarbij de commissie de hulp nodig heeft van de gasten en van de huidige en oud-inwoners van Ommen.
De commissie heeft het idee opgevat om een jubileumboekje uit te brengen. De inhoud van deze uitgave gaat natuurlijk over de lange geschiedenis van Openluchtbad Olde Vechte tot en met dit seizoen. Het is de bedoeling dat er onder andere verhalen, foto’s, anekdotes en meer in komen te staan. Hiervoor heeft de commissie de hulp nodig van iedereen die iets kan vertellen over het zwembad. Heeft u verhalen, foto’s, anekdotes of andere informatie dat van belang kan zijn en waarvan u vindt dat het in een jubileumboek van het zwembad hoort te staan? De commissie ziet graag uw bijdrage(n) tegemoet. U kunt uw steentje bijdragen door dit materiaal af te geven bij de kassa van Zwembad Olde Vechte (Zeesserweg 12A in Ommen) of een e-mail te sturen naar info.zwembadoldevechte@gmail.com
Uit al het aangeleverde materiaal zal een selectie worden gemaakt. De voorkeur gaat uit naar kopieën, foto’s en ingescand materiaal om het verwerken ervan eenvoudig te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.