Zonnige afsluiting 19e GAP 55+ Tennistoernooi

NIEUWLEUSEN – Het 19e GAP 55+ Tennistoernooi in Nieuwleusen kende zaterdag een zonnig en warme afsluiting. Tijdens de laatste partijen, zowel de halve finales als de finales, liep de temperatuur op tot circa 30 graden…

Het was dus behoorlijk transpireren en afzien, zeker voor die deelnemers die aan twee onderdelen meespeelden, maar geklaagd werd er zeker niet.
Er traden 97 deelnemers in de strijd in de diverse onderdelen, in zowel de 55+ als in de 65+ categorieën. Door de week heen moesten totaal 106 partijen gespeeld worden. Een behoorlijk aantal en vergelijkbaar met de editie van 2018. Vele nieuwe strijders waren er te bewonderen. Helaas moesten een aantal regelmatige spelers/sters verstek laten gaan Desondanks heeft de organisatie een groot deelnemersveld welkom mogen heten. Uiteindelijk is er in 14 categorieën gespeeld: van DD8 65+ tot en met HD6 55+.Toernooileider Gerda Mulder heeft dit alles, voor de 13e keer achter elkaar alweer, in goede banen kunnen leiden.

De traditie is ook dat een lid van het Bestuur van de tennisvereniging kort het woord richt tot de deelnemers en de organiserende commissies. Deze keer was Bas van Eijsden aan het woord en hij gaf de complimenten voor de perfecte organisatie aan de Kantine- en Toernooicommissie en reikte daarbij aan de commissieleden een boeket bloemen uit namens de club.
Tevens werd door hem een prachtig boeket bloemen uitgereikt aan Hennie de Boer echtgenote van sponsor GAP. Ook richtte Bas van Eijsden zich tot de deelnemers om vooral in 2020 het toernooi wederom te bezoeken.

Daarna werden door de toernooicommissie de resultaten van de 14 finales in de diverse categorieën bekendgemaakt en ontvingen de 1e en 2e prijswinnaars prachtige prijzen. Namens de spelers bedankte winnaar Albertus Mulder de organisatie en riep alle aanwezige deelnemers op om ook in 2020 te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.