Zoekplaatje van de week

Achterop deze foto staat een stempel van “Foto G. Terra Ommen” met datum “10 FEB 1967”. De foto komt uit het archief van Jan Lucas, samen met een aantal foto’s van een postzegelexpositie. Het is mogelijk dat de foto is gemaakt bij de officiële oprichting van de “Postzegelclub Ommen” in 1967. Wie kan dat evt. bevestigen en/of heeft meer informatie over de locatie (Hervormd Centrum?) of namen van personen op deze foto?

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (foto van kinderen bij openbare school in Beerzerveld) hebben we helaas geen reactie gehad. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer AB0254 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting “De Darde Klokke” met het “Drie moandeleks tiedschrift veur Ommen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.