Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Met het gegeven dat het Ommer Nieuws ook in Beerzerveld wordt bezorgd (hebben we nog wel even gecheckt), opnieuw een foto die we hebben gekregen van de familie Katerberg, gemaakt vlakbij de Openbare school in Beerzerveld. De heer J.H. Katerberg was hoofd van deze school van 7 maart 1935 tot 16 september 1938. De foto dateert dus uit deze periode. De stichting OudOmmen.nl wil graag weten wie er op de foto staan, wie helpt?

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (foto met vier personen waarvan drie kinderen, gemaakt voor de o.l.s. in Beerzerveld) hebben we geen reactie gehad. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer II0032 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autax Ommen, hét adres voor berging, transport, pechhulp, autoservice en regulier taxivervoer.

Lees ook

Ommen wil tot aan 2040 maximaal 1250 woningen erbij

Concept-omgevingsvisie: in de nabije toekomst geen nieuwe bedrijventerreinenOMMEN – De gemeente Ommen wil tot aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.