Yoga bij Saam Welzijn in Dalfsen en Nieuwleusen

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn gaat in september in de ‘Trefkoele’ in Dalfsen en in ‘De Olmen’ in Nieuwleusen van start met yogalessen.

Soepel blijven of soepel worden? Kom een kijkje te nemen. Deze yogalessen bestaan uit oefeningen uit diverse stromingen van yoga die een grote uitwerking hebben op lichaam en geest, niet moeilijk om te doen en voor iedereen toegankelijk.

Een uur voor onszelf om alles even los te laten, om in ons lichaam te komen en om heerlijk ontspannen de deur uit te gaan. Iedere les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening en na de les is er gelegenheid om met elkaar iets te drinken en om eventueel van gedachten te wisselen.

Met ingang van het nieuwe seizoen is de yoga op de volgende locaties: in Dalfsen in ‘De Trefkoele’ op donderdag 5 september 09.30 uur tot 10.30 uur
In Nieuwleusen wordt vanaf 5 september gestart met een workshop van drie lessen in ‘De Olmen’ op donderdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur.
Yoga bij Saam Welzijn is voor iedereen, jong en oud, man en vrouw.

Belangstelling of nog wat meer informatie nodig of meteen inschrijven? Neem dan contact op met Saam Welzijn, telefoonnummer: 0529- 793012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.