Witharen viert Zomerfeest

WITHAREN – De voorbereidingen voor het Zomerfeest Witharen zijn in volle gang. Ook dit jaar zijn er bij de tent bij gebouw Irene aan de Balkerweg diverse activiteiten voor jong en oud. Niet alleen inwoners van Witharen, maar ook mensen van buiten het dorp zijn van harte welkom om mee te doen met de activiteiten.

Het feestweekend start vrijdag 30 augustus net als vorig jaar met een Mens-erger-je-niet competitie, waarbij prijzen te winnen zijn. Aanmelden (vereist) kan via zomerfeestwitharen@gmail.com of 0523-676378. Verder zijn er diverse spelletjes zoals dammen, sjoelen, yathzee, darten, rummikub een gezellige middag van 14.00 tot 17.00 uur.

Vrijdagavond 30 augustus is er de talentenjacht ‘Witharen’s Got Talent’, iedereen aan meedoen! Kan je bijvoorbeeld goed dansen, zingen, fluiten of iets maken? Geef je dan op. Er is een jury aanwezig en wie weet win je een leuke prijs. Hier ook graag voor aanmelden via zomerfeestwitharen@gmail.com.

Toeschouwers zijn uiteraard zeer welkom. De avond begint om 19.00 uur met de jongste deelnemers, daarna is de beurt aan de volwassenen, ook hierbij worden mensen van buiten Witharen uitgenodigd om deel te nemen. Na de jurering draait de DJ nog tot in de late uurtjes.

Dorpsontbijt
Zaterdagmorgen 31 augustus staat vanaf 8.30 uur het dorpsontbijt klaar voor iedereen. Deze wordt mede mogelijk gemaakt door bakkerij Ten Brinke en Plus Nanning Balkbrug. Tot een uur of 10.00 kan iedereen die zich opgegeven heeft via zomerfeestwitharen@gmail.com hier aan mee doen. Er wordt hiervoor een kleine bijdrage gevraagd.

Ook is er genoeg te beleven voor de kinderen deze morgen. Naast een springkussen is er een megagrote zandbak en kan iedereen zich uitleven met hout en spijkers (wel zelf een hamer meenemen). Ook kan er onder begeleiding nog iets getimmerd worden. Verder kan men meedoen met de bedrijvenfietsroute langs een aantal sponsoren van het Zomerfeest. Deze route is verkrijgbaar bij de tent.

Highland Games
Vanaf 19.00 uur barsten de Highland Games los, waarvoor weer leuke passende spellen zijn bedacht. Publiek is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Voor deze activiteit is het overigens nog steeds mogelijk om je op te geven (dit geldt ook voor mensen buiten Witharen). Minimaal 6 en maximaal 10 personen per team. Wie wint de hoofdprijs? Geef je op via zomerfeestwitharen@gmail.com. Om 21.00 uur start de feestavond met liveband Reverse. Onder het genot van een hapje en een drankje kan naar de muziek geluisterd worden.

Ten slotte wordt op zondagmorgen 1 september vanaf 10.00 uur in de tent een laagdrempelige kerkdienst gehouden. Het thema is ‘Vriendschap’ .Ds K.A. Hazeleger zal voorgaan en de band Pearl uit Enschede zorgt voor de muzikale omlijsting. Na de dienst is er koffie en ranja voor iedereen.

De ‘Mens-erger -je -niet competitie- staat opnieuw op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.