Wim Grondman in topvorm op de golfbaan

LEMELE – Wim Grondman is de man in vorm de laatste weken op de Pitch & Putt Golfbaan in Lemele. Sloeg hij vorige week 43 stableford punten bij elkaar, deze week scoorde Wim 42 stableford punten na een ronde van 59 slagen. Door deze scores verlaagde Wim zijn hcp in twee weken tijd van 11.8 naar 11.1 en nu naar 10.5.

Ook Jan Willem van den Berg en Diny Fransen deden goede zaken door 39 stableford punten te scoren Jan Willem had 56 slagen daarvoor nodig en Diny 62 slagen. Beide spelers verlaagden hun hcp, Jan Willem staat nu op 4.4 en Diny op 10.7.

Tonnie Reimink was met 37 stableford punten na een ronde van 56 slagen de laatste speler die deze week zijn hcp verlaagde, Tonnie staat nu op 2.8. Theo Otten, Gerard Velthof en Johan Blikman speelden 36 stableford bij elkaar. Rik Ebben en Wim Harkema scoorden 35 stableford en Gerrit Tempert 34 stableford punten deze ronde en al bovengenoemde spelers kregen punten voor het tussen klassement.

Bij het strokeplay ging de overwinning deze week naar Tonnie Reimink na een ronde van 56 slagen, Jan Willem van den Berg scoorde ook een ronde van 56 slagen maar kreeg één punt minder omdat bij gelijke stand de scores over de holes 10 t/m 18 qua moeilijkheid graad maatgevend zijn. Tonnie had hier 27 slagen voor nodig en Jan Willem 28 slagen.

Theo Otten en Hans Strijkveen scoorden beide een ronde van 58 slagen. En Wim Grondman was met 59 slagen de laatste speler die minder dan 60 slagen nodig had. Henri Duerink en Rik Ebben hadden deze week 61 slagen nodig om rond te komen. Gerrit Koggel en Diny Fransen met een ronde van 62 slagen en Gerrit Tempert met zijn ronde van 64 slagen kregen allen punten voor het tussenklassement strokeplay.

De tussenstand na 21 gespeelde wedstrijden in het stableford: 1e Wim Grondman 117 punten, 2e Jan Willem van den Berg 100 punten, 3e Diny Fransen 84 punten. De achtervolgers zijn hier Gerard Velthof met 78 en Jan Hekman uit Nijverdal en Gerrit Koggel met 71 punten.

De tussenstand na 21 wedstrijden in het strokeplay: 1e Hans Strijkveen 146 punten, 2e Noël Shannon 145 punten, 3e Tonnie Reimink met 116 punten. De achtervolgers hier zijn Henri Duerink met 104. Jan Willem van den Berg met 102 en Jan Hekman uit Ommen met 93 punten.

Uiteindelijk zullen de beste 20 resultaten van de 28 competitie ronden de eindrankschikking bepalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.