Wim Grondman, Diny Fransen en Hans Strijkveen pakken de punten op de golfbaan

LEMELE – In ronde twintig van de competitie op de Pitch & Putt Golfbaan in Lemele scoorden Wim Grondman en Diny Fransen maar liefst 43 stableford punten en beide spelers verlaagden hun hcp met 0.7 punt. Wim heeft nu een hcp van 11.1 en Diny van 11.0.

Beide spelers schreven tien punten bij voor het tussenklassement stableford. Hans Strijkveen pakte de tien punten voor het tussenklassement strokeplay na een ronde van drie onder par, 51 slagen over de 18 holes. Met 40 stableford punten voor Hans Strijkveen en Theo Otten gingen er 8 punten naar deze twee spelers, Hans zijn hcp is nu 0.8 en Theo 4.2.

Jan Willem van den Berg scoorde 39 stableford, kreeg 6 punten bijgeschreven en zijn hcp is nu 4. Bert Wolbers scoorde 38 stableford en 5 punten voor tussen klassement en heeft nu een hcp van 10.0. Tonnie Reimink was de laatste speler die zijn hcp naar beneden speelde tot 2.9 na een ronde van 37 stableford, en 4 punten voor tussen klassement. Gerrit Koggel. Freddie Dijk en Jan Hekman uit Nijverdal speelden in hun buffer maar kregen nog wel punten voor het tussenklassement.

Hans Strijkveen was met een ronde van 51 slagen veruit de beste, Theo Otten kwam met 55 slagen het dichtst in de buurt en kreeg dus 9 punten bijgeschreven. Tonnie Reimink en Jan Willem van de Berg scoorde een ronde van 56 slagen. Gerrit Koggel kreeg 6 punten bijgeschreven voor zijn ronde van 58 slagen. Wim Grondman en Diny Fransen leverden een top prestatie door hun ronde van 59 slagen. Henri Duerink met 61 slagen, Bert Wolbers met ronde 62 en Freddie Dijk met ronde van 65 slagen kregen nog punten voor het tussen klassement.

Tussenstand na twintig ronden Stableford; 1e Wim Grondman met 107 punten, 2e Jan Willem van den Berg met 91 punten en 3e Diny Fransen met 75 punten. De achtervolgers zijn hier Gerard Velthof met 72, Jan Hekman uit Nijverdal met 71 en Gerrit Koggel ook met 71 punten.

Tussenstand na twintig ronden strokeplay: 1e Noël Shannon met 145 punten, 2e Hans Strijkveen met 139 punten en 3e met 106 punten Tonnie Reimink. De achtervolgers hier zijn Henri Duerink met 99 punten, Jan Hekman uit Ommen met 93 punten en eveneens met 93 punten Jan Willem van den Berg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.