Wegafsluitingen voor Besthmenerberg Wielerronde van Ommen

OMMEN – Zaterdag 31 augustus staat de ‘Besthmenerberg Wielerronde van Ommen’ op de kalender. Start en finish zijn aan de Vechtkade nabij het Vechtpodium, vervolgens wordt via de Julianastraat, van Raaltestraat, Hamschoren. Wh Paarhuisstraat, Varsenerstraat, Markt teruggekeerd naar de Vechtkade. Straten binnen het parcours zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het betreft onder meer de oversteekpunten: Vechtkade – Vechtbrug, Lodderholt – Vrijthof, Wethouder Paarhuisstraat – hoek Hamschoren, Varsenerstraat – Wethouder Paarhuisstraat en Markt – parkeerplaats Voormars.

Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Omdat er allerlei werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, zullen de in het parcours opgenomen straten reeds vanaf ongeveer 12.00 uur worden afgesloten. De opbouwwerkzaamheden, waaronder het plaatsen van de hekken, zal omstreeks 8.00 uur beginnen.

Zonder uw medewerking kan het evenement niet smetteloos verlopen. Daarom vragen wij u om geen auto langs één van bovengenoemde wegen te parkeren. Wanneer u niet aan maar wel binnen het parcours woont en denkt de auto tijdens het evenement te willen gebruiken, vragen wij u vriendelijk hiervoor tijdelijk een andere parkeerplaats te zoeken.
Verder willen wij u met klem vragen huisdieren aangelijnd dan wel binnen te houden. Denkt u s.v.p. ook aan de veiligheid van (kleine) kinderen, die bijvoorbeeld plotseling de weg zouden kunnen oversteken! Wij vragen begrip voor het bovenstaande ‘ongemak’ en danken u reeds bij voorbaat voor uw medewerking Daardoor kan Ommen dit jaar een èchte (wieler)sportstad zijn!

Programma:

14.00 uur Start dikkebandenrace kinderen 7-11 jaar (2 ronden van 1.3 kilometer)
14.15 uur Start dikkebandenrace kinderen 12-16 jaar (3 ronden van 1.3 kilometer)
15.00 uur Start Funclasse 16 jaar en ouder (15 rondes van 1.3 kilometer)
17.00 uur Start Elite/belofte/amateurs (70 rondes van 1.3 kilometer)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.