Wandeling WijZ welzijn Ommen over voormalig kloosterterrein in Sibculo

OMMEN – WijZ Welzijn Ommen houdt donderdag 29 augustus de eerstvolgende wandeling. Dit keer gaan de wandelaars op bezoek bij de stichting Klooster Sibculo.

Onder leiding van dhr. Henk Huisman, voorzitter van de stichting, wordt de kloostertuin bekeken en gewandeld door de omgeving. Onder andere langs de zandafgravingen. Ook worden de deelnemers tijdens de wandeling geïnformeerd over de geschiedenis van Cistercienzerklooster uit 1406. Na afloop is er gelegenheid om koffie te drinken in het museum. Kosten van de wandeling 1,50 euro p.p. Graag om 09.00 uur verzamelen op de Voormars in Ommen. De start van de wandeling is om 09.30 uur vanaf het museum, Kloosterdijk 178 B Sibculo.

Zie voor meer info: www.kloostersibculo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.