Voorstelling ‘Dag Mama’ in theater De Stoomfabriek

DALFSEN – Zorgcentrum Rosengaerde presenteert dinsdag 1 oktober in Theater De Stoomfabriek te Dalfsen ‘Dag Mama’. Deze voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Haar dochter vraagt zich af hoe ze daarmee om moet gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis.

Door middel van prachtige muziek en levensechte scènes kruipt de toeschouwer in de huid van iemand met dementie. Zo beleeft én begrijpt men als nooit tevoren wat de ziekte met iemand doet. De voorstelling heeft mooie recensies ontvangen en geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s Nieuwsuur, Landinwaarts en Tijd voor Max.

Beleef het ook en kom naar de voorstelling op dinsdag 1 oktober om 19.00 uur in Theater De Stoomfabriek, Koninginneplein 2 in Dalfsen.
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Dalfsen, die Rosengaerde hiervoor een subsidie verleend heeft.

Kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn vanaf maandag 2 september vanaf 9.00 uur tegen contante betaling af te halen bij de receptie van Rosengaerde, Pastoriestraat 1, Dalfsen. Zolang de voorraad strekt (let op! er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar) en max. 2 kaarten per persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.