Voordracht dichters op Bissingh Kunstdag

OMMEN – Tijdens de Ommer Bissingh Kunstdag, op woensdag 14 augustus, zullen de dichters Viviane Rose (Stadsdichter), Erna Bouwhuis, Justin Westera en Ria Westerhuis op het Kerkplein hun werk voordragen.

Viviane Rose is kunstenaar en sinds mei 2019 stadsdichter van Ommen. Ze organiseert Dichtmiddag Ommen in Café de Herberg. (Eerstvolgende is op 14 september.) Vandaag zal ze haar stadsgedichten voordragen.

Ria Westerhuis schrijft in het Nederlands, in de Streektaal van de Reest en in het mysterieuze eRWeens. Haar erotische Drentse poëzie heeft veel aandacht gekregen. Er zijn diverse bundels van haar uitgegeven en ze heeft diverse prijzen gewonnen.

Justin Westera werkt onder de naam: ‘Wessleeft’ Spoken word artiest en poetry slammer. Poëzie met een vleugje Hiphop. Rauw, oprecht en puur.
Erna Bouwhuis droeg voor het eerst voor tijdens de Dichtmiddag Ommen en viel op. Ze is meerdere keren komen voordragen en komt uit Ommen.

Door meditatie en yoga ervaart ze in de stilte vaak de woorden voor verhalen, gedichten en poëzie. Waarbij ze in de gewone dingen de diepere betekenis vindt met woorden.

Programma:

12:00: Viviane Rose, Erna Bouwhuis, Justin Westera,
14:00: Viviane Rose, Ria Westerhuis, Justin Westera
15:00: Viviane Rose, Ria Westerhuis, Justin Westera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.