Vliegtuig van glas-in-lood in de Wolfskuil

OMMEN – Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus organiseert Stichting Vechtdalkunsten in en om Ommen weer de Kunstroute. Op zestien locaties (kunstpunten) tonen 36 kunstenaars hun werk. Overal is gratis entree.
Bijzonder is dat er dit jaar bij Kunstpunt 6 in de Wolfskuilstraat 23 in Ommen naast de schilderkunst van Joke van Eck, Carla Luik en Ingeborg van Breugel en de glaskunst van Wil de Brabander ook een reusachtig vliegtuig gemaakt met glas-in-lood van Ton Beumer te zien zal zijn. Een reden te meer om een route te rijden langs dit Kunstpunt. Het zweefvliegtuig heeft een spanwijdte van 7 meter en is onder begeleiding ook van binnen te bewonderen.
De routeboekjes liggen op campings, bij winkels en dergelijke en op alle kunstpuntroutes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.