Vechtdal Wandeldag voor een wereld zonder ALS

DALFSEN – ALS team Dalfsen houdt zaterdag 14 september de Vechtdal Wandeldag, met prachtige wandelingen over vijf landgoederen aan de zuidkant van de Vecht: Rechteren, Den Berg, Den Aalshorst, Mataram en de Horte. Startplaats van de wandelingen is café-restaurant Kappers, Kerkstraat 7 te Hoonhorst. De opbrengst van deze dag is geheel bestemd voor de stichting ALS. Samen lopen voor een wereld zonder ALS!

Deze tweede zaterdag in september is opnieuw de mogelijkheid om van de landgoederen bij Dalfsen te genieten. Elk jaar worden nieuwe wandelingen uitgezet. De vorige twee edities onder de naam Vechtdal Landgoederen Loop. De nieuwe naam geeft beter aan dat het om wandelen gaat.
Zaterdag 14 september is het ook Monumentendag en het evenement, Proef Dalfsen, heeft weer een zeer afwisselend programma (www.proefdalfsen.nl) . Een prachtige dag om diverse activiteiten te combineren: na een heerlijke wandeling over de landgoederen naar de Open Monumenten en molens, of laat uzelf verrassen met een bezoek aan het bierfestival.

De afstanden van de wandelingen: 5, 10, 15 en 25 km. Natuurlijk kunnen bepaalde afstanden gecombineerd worden om zo bijvoorbeeld een lange wandeling van 40 km te maken. De route van 5 km is een speciale gezinswandeling.
De startijden zijn als volgt:
09.00 – 10.00 uur: 25 km
09.00 – 11.00 uur: 15 km
09.00 – 13.00 uur: 10 km
09.00 – 13.00 uur: 5 km (gezinswandeling)
Camping/restaurant De Boskamp is voor de diverse wandelingen de plek om even te rusten (Sterrebosweg 2Dalfsen).

Inschrijven kan op de startplaats Café-restaurant Kapers in Hoonhorst (geen voorinschrijving).
De kosten bedragen 10 euro per persoon, kinderen tot en met 15 jaar gratis.
Honden zijn, mits aangelijnd, toegelaten. Alle routes zijn uitgepeild en bij de start ontvangt men tevens een routebeschrijving. EHBO is aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.