USV wint eerste oefenwedstrijd

NIEUWLEUSEN – Ter voorbereiding op het seizoen oefende USV op sportpark Hulsterlanden afgelopen week tegen zondagvijfdeklasser Giethoorn. De ploeg won met ruime cijfers: 6-1.

Het was in de eerste helft nog even wennen en aftasten voor de spelers van coach Yves Heskamp. Aron Bosch opende de score voor Giethoorn maar door twee doelpunten van Chiel de Weerd kwam USV nog voor rust op een 2-1 voorsprong.

Na de hervatting hadden de gasten uit Giethoorn weinig meer in te brengen tegen de goed en snel combinerende USV’ers. Door doelpunten van Chiel de Weerd (2x), Max Schaeffer en Sander Schaeffer werd het uiteindelijk 6-1 voor de thuisploeg. Dinsdagavond staat de tweede oefenpot op het programma. Dan speelt USV in de Wijk tegen vv Wacker, het team van oud-USV coach Theo van ’t Zand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.