Urker mannen zingen in Ommen

(Lezersactie)

Op vrijdag 23 augustus 2019 zingt de Urker Mans Formatie in de Hervormde Kerk in Ommen! De zangers, die in Urker dracht zingen, brengen het repertoire van de nieuwe CD ‘Zing’ ten gehore met bekende titels als: ‘Ik wil zingen van mijn Heiland, Rust, Als ’t bazuingeschal.’ Ook nieuw zijn de spirituals: ‘Four books in the bible en Gwahoddiad’ en de klassieke werken: ‘Le Seigneur en Luctor et Emergo.’
De gedreven dirigent Martin Mans haalt het beste uit de stemmen en werkt aan beleving. Elke zanger heeft een solo waardoor de individuele stemmen goed tot hun recht komen. De vaste begeleider is Mark Brandwijk. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn instrumentale solo’s de boventoon. Palle Jørgensen, één van de zangers, speelt altviool en Ioan Micu taragot.
Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek.

Datum: Vrijdag 23 augustus 2019
Aanvang: 19.30 uur.
Locatie: Hervormde Kerk, Kerkplein 1, Ommen
Toegang: 18,50 euro
Reserveren: www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06-25 39 19 03.
Voorverkoopadres: Joy Bookcafé, Bermerstraat 15, Ommen.

Lezersactie

Lezers van het Ommer Nieuws/Oprechte Dalfser Courant krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van 5 euro en betalen 13,50 euro in plaats van 18,50 euro voor een kaart (maximaal 2 pers./art.). Voor online bestellingen geldt de actiecode: OMMER238.

Urker Mans Formatie

Deze zanggroep is in 2012 met haar optredens begonnen. Een serie zomer- en kerstconcerten maakt elk jaar deel uit van het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De luisteraars worden aan het einde nog meer bij het optreden betrokken en uitgenodigd om op het podium mee te zingen. De zangers hebben veel podiumervaring en zijn semiprofessioneel of professioneel. De solo’s van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. Vorige zomer traden ze op in Canada waar ze een goede indruk hebben achter gelaten. In het najaar gaan zij op hun tweede tournee waar zij alsmede de Canadese luisteraars zich erg op verheugen.

Deze zomer is een nieuwe cd ‘Op Reis’, van de pers gerold. Het is een verzamelalbum van de meest gevraagde en geliefde nummer die tot op heden zijn uitgebracht. De cd is op de concerten verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.