Home / / Toe aan een volgende auto? Denk duurzaam!

Toe aan een volgende auto? Denk duurzaam!

De duurzame bespaartip van André Schuurman:
Aanschafprijzen van duurzame auto’s dalen, de actieradius stijgt en steeds meer oplaadlocaties worden beschikbaar. Zelf heb ik een hybride auto met zowel een accu als een benzinetank. Ideaal voor de korte ritjes die ik vaak maak in onze gemeente. De accu laad ik gemakkelijk thuis of in de parkeergarage van het gemeentehuis op. Ook bij De Spil of op het Kroonplein kan ik terecht. De benzinetank hoef ik slechts een enkele keer per maand bij te vullen.
Bent u toe aan een nieuwe auto, dan adviseer ik u zeker te kijken naar een hybride of geheel elektrisch exemplaar. En wie weet rijdt u in de toekomst wel in een auto op waterstof, want ook hiervoor verkennen we de mogelijkheden in de gemeente Dalfsen.
Veel duurzame kilometers gewenst!

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.