Titom Muziek Feest in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus wordt aan de Paltheweg te Nieuwleusen weer het bruisende Titom Muziek Feest gehouden.
Op dit feest, dat jaarlijks in de bouwvak wordt gehouden, kan het publiek genieten en feesten op muziek van artiesten en entertainers.
Op zondag worden gezellige familieactiviteiten gehouden, waar je aan mee kunt doen. Vanaf 20.00 uur wordt de Titom-feesttent geopend. Tickets zijn alléén verkrijgbaar aan de kassa, er is dus géén voorverkoop. Tip: Kom op tijd want vol = vol.
Vrijdagavond verzorgt de de band Karambam een dikke party. Tijdens de eerste set van de show kun je jouw favoriete partynummer aanvragen. Niets is te gek, KaramBAM heeft een onuitputtelijk repertoire: van Grease, tot aan Rammstein, van Normaal tot aan Happy Hardcore.
Zaterdagavond wordt een Hollandse Piratenavond gehouden, met optredens van onder andere de volkszanger, Lytse Hille. Duo Espada zal de nostalgische “piraten” sfeer in de tent brengen en Aukje Fijn zingt klassiekers.
Tickets en prijzen: Vrijdag 9 augustus 5 euro entree, zaterdag 10 augustus 10 euro entree. Op zondag is de entree geheel gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.