Thijs Boontjes naar Bostheater Ommen

OMMEN – Op zaterdag 10 augustus trakteert Bostheater Ommen op twee verrassende acts. Thijs Boontjes zanger en toetsenist van zijn eigen Dans- en Showorkest gaat met zijn gevolg de Besthmenerberg bestijgen. Vooraf is Nonchelange de opwarmer voor hoofdact Boontjes.

Thijs Boontjes dus…, waar kennen we die ook alweer van? Ach ja natuurlijk, Boontjes en zijn kompanen waren vorig seizoen de huisband van talkshow M. Hoogste tijd om nader kennis te maken met dit muzikale fenomeen. Want Boontjes is veel meer dan een korte onderbreking tussen de gasten door. Boontjes heeft al een aantal CD’s op zijn naam staan en werd bij het produceren van zijn laatste geesteskind ‘Geen Achttien Meer’ bijgestaan door klinkende namen als Henny Vrienten, Lucky Fonz III en rockband Go Back To The Zoo. In zijn werk zijn het nachtleven en Amsterdam geliefde thema’s die keer op keer opduiken.
Nonchelange mag dienen als opwarmer voor Boontjes. Bij Nonchelange draait alles om Maarten Hutman. Onder zijn artiestennaam ontpopt Hutman zich tot een muzikale duizendpoot, die zich niet in hokjes laat drukken. Vreemd, bijzonder, humoristisch, theatraal, af en toe bizar, maar bovenal vrolijk en zeker niet alledaags.
Het optreden van Nonchelange en Thijs Boontjes is kosteloos bij te wonen, aanvang 20:30 uur. Consumpties zijn volop verkrijgbaar en sanitaire voorzieningen aanwezig. Parkeren is mogelijk in de nabijheid van het amfitheater, Besthemerberg 1, 7731PB Ommen. Meer info via www.bostheaterommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.