Tentdienst in Oudleusen

OUDLEUSEN – Tijdens het Oranjefeest is er weer een tentdienst in Oudleusen. Op zondag 25 augustus om 10.30 uur is iedereen van harte welkom om deze oecumenische dienst bij te wonen. Ds. Hans Schipper, Marga Klein Overmeen en Hermy Bredewold werken mee en brassensemble Con Amore uit Zwartsluis verzorgt de muzikale medewerking.

Het thema is ‘Doe er wat aan!’ Het gaat over duurzaamheid, rentmeesterschap en dergelijke, ge├»nspireerd door het E-team van de Cazemierschool. De entree is gratis, wel is er collecte voor vluchtelingenatelier Sam Sam in Dalfsen en voor de onkosten. Ook mogen er overgebleven Oranjefeestmunten in de collectezak worden gegooid. Na afloop staat er koffie, thee en limonade klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.